Rezervari: 0729 88 10 05

   Antica Pasticceria D'Italy - un periplu unic in lumea fascinanta a artei culinare italiene. Prin decorul elegant, aerul aristocratic si atmosfera extravaganta, Antica Pasticceria D'Italy te invita sa respiri parfumul boem al serilor italiene si sa te lasi sedus de gustul fin al preparatelor si al deserturilor specifice.

   Grupul de firme Horeca Expert si-a imbogatit din data de 12.12.2012 locatiile de succes cu care si-a obisnuit clientii. Noul concept, denumit Antica Pasticceria D'Italy, reprezinta un concept nou pe piata romaneasca, ce propune clientilor preparate gastronomice, deserturi si bauturi ce respecta in cele mai mici detalii retetele si modul de servire tipic Italian. Spatiul elegant si functional este locul ideal de intalnire al pasionatilor adevaratului stil italian.

   Fie că alegi să ne vizitezi locaţia din Maritimo Shopping Center - Constanţa, cea de pe malul Mării Negre din Portul Tomis, Antica Pasticceria D'Italy, sau in noua locaţie din Mamaia nord, în zona cluburilor exclusiviste, Antica Pasticceria D'Italy te aşteaptă să descoperi gustul autentic italian, pe care îl vei regăsi în toate produsele noastre. Prezentate intr-un cadru plin de bun gust şi rafinament, produsele s-au bucurat înca de la început chiar şi de aprecierea celor mai exigenţi clienţi. Preparatele noastre vor satisface şi cele mai pretenţioase gusturi, pentru că acordăm atenţie chiar şi celor mai mici detalii iar calitatea este întotdeauna prioritatea noastră.

   Prezentate intr-un cadru plin de bun gust şi rafinament, produsele s-au bucurat înca de la început chiar şi de aprecierea celor mai exigenti clienti. Dintr-un local care promovează arta culinară italiană nu pot lipsi pastele şi pizza, unele dintre cele mai cu noscute şi savuroase produse specific italiene. Folosind ingrediente autentice şi respectând reţete tradiţionale, bucătarii noştri prepară cele mai bune paste şi pizza, care cu siguranta vă vor ajuta să faceţi diferenţa între un produs bun şi unul de calitate. Maeştrii noştri bucătari vă propun o gamă variată de produse de la pizza cu Bresaola sau Prosciutto crudo la Tortellini al Ragu sau Lasagna alla Bolognese.